Afv. arrangementer 2019

Sommerfrokost den 9. maj 2019

Til slut sagde Gustav tak til køkkenholdet på alles vegne

Hele 50 mand mødte op i klubhuset til seniorklubbens sommerfrokost, der jo er et torsdagsmøde uden dagsorden, for denne dag skal der kun spises og snakkes, og det blev der så.

Alle blev bænket om de flot pyntede borde, hvorefter Gustav bød velkommen og bad os iagttage et øjebliks stilhed for de døde kammerater. Ligesom han oplyste at klubben stod for 2 genstande, og derefter var det selvbetaler. Vi sang "Lystfiskerens Sang" Og efter silden "Nu er dagen fuld af sang"

Køkkenholdet Eigil Amlund, Hans Boel og Johnny Petersen havde tryllet og frembragt en menu der så således ud.

2 slags sild med hjemmerørt karrysalat

Et tag selv bord med grøn salat, flutes, små frikadeller, løgtærte, mørbradbøf med bløde løg og champignonsovs.

Som dessert hjemmelavet is med abemad (frugtsalat) Mums.

Og til sidst kaffe med kransekagekonfekt.

Stor tak til køkkenholdet det var virkeligt lækkert. 

Medlemmerne kommer i god tid for en snak og en smøg
Vi skal spise lige om lidt
Holger mente også at jeg for en gangs skyld skulle foreviges, her er jeg i dyb samtale med Ole.
Steen får sin præmie i lotteriet
Mad og snak

Esby 30. april 2019

frokost ved Esby strand i solskin

Vi var 4 mand ( Gustav, Preben Skiffard, Holger og undertegnede) der mødtes ved Esby strand på Helgennæs til klubbens djurslandstur. Esby er en lækker havørred kyst, men det var ikke havørreder vi stiftede bekendtskab med denne dag der var derimod en hel del hornfisk og de var store. Vi fangede alle hornfisk og vejret viste sig fra den fine side, så alt i alt en fin tur.  

Gudenåen 16. april 2019

7 mand var mødt til fisketur i gudenåen. Bent, Hans, Martin. kaj Ove, Flemming, Per og Henning. Der blev ikke fanget nogen laks. Vandstanden faldt desværre 20 cm i løbet af formiddagen.

Andre medlemmer var til laksepremierer i henholdsvis Skjern å og storåen, men så vidt jeg har forstået var der ingen der har haft tur i den.

Historien om Jordbro engsø 11. april 2019

Fin rasteplads på østside af sø

!4 medlemmer mødtes til kaffe og rundstykker i klubhuset kl 8.

Vi fordelte os i nogle biler og kørte til Jordbro å, vi startede med at kører til LFSO´s fiskevand ved jordbro å, parkeringspladsen har adgang via Stensbjergvej. Her så vi fiskestrækket, de fleste havde aldrig været her før.

Herfra gik turen til en sø der var gravet i en gammel grusgrav, Ejeren, Johannes Bennegaard stødte til og fortalte om søen, han tog med resten af turen da han også har en parcel i engsøen.

Vi tog videre til Einar's bror Kurt, fra hvis ejendom der er total view over den 130 ha store sø der er lavet for mindske kvælstof udvaskningen, vi gik en tur langs søen og så på indtag og afløb til jordbro å ( vi fik senere at vide at indtaget er max. 10% af minimum sommervandføring ). På søen var der en del fugle troldænder, gråænder, store lappedykkere, blishøns, knopsvaner og hejre, ligesom vi så flere rovfugle.

Herfra gik turen over på den anden side af søen gennem Sdr. Ørum undervejs standsede vi for at se på LFSO´s andet fiskevandsstykke ved Jordbro å, vi tog til p- pladsen "på bjerget" hvorfra man kan komme til fiskevandet.

Afslutningsvis kørte vi til en udkiksplads på østsiden af søen, her var der ved at blive oprettet en meget fin plads, og såvidt jeg forstod, bliver der også lavet toiletter, bygningen, der er et gammelt besehus, får stråtag ,så fint bliver det ( se billed ).

Og så gik turen til klubhuset til torsdagmødet. Her kom Jørgen Bidstrup fra Miljø og fødevarerministeriet. Han har stået projekteringen af Jordbro engsø og var derfor den rigtige til at fortælle om søen og dens tilblivelse. Herom i referatet fra mødet.  

Deltagerne med søen i baggrunden

Ostesmagning den 14. marts

Forud for torsdagsmødet den 14. marts arrangerede Ole Maach i samarbejde med Thiese mejeri en ostesmagning med oste sponsereret af Thiese.

Ole fortalte om forskellige ostetyper, ligesom han opridsede Dybbækdal og Thiese mejeriers historie, og vejen frem mod den position Thiese i dag indtager som et økologisk fyrtårn.

Efter den introduktion blev der serveret smagsprøver af faste skæreoste og 2 blåskimmeloste.

Flere medlemmer havde medtaget vin, så det blev en fest og jeg tror faktisk at der blev spist totalt op.

Tak til Ole for et fint arrangement.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.05 | 10:57

Jeg tilmelder sommerfrokost

...
21.12 | 16:11

Kommer begge gange om morgenen.

...
05.05 | 16:20
Navn/foto på medl. har modtaget 12
05.05 | 07:53
Velkommen har modtaget 51
Du kan lide denne side