Til jul og nytår skal der ekstra god mad på bordet /vh. Knud.
Ingredienser.
2½ dl. fløde
1-2 spsk. Knorr Fond Grønsager
30 gram friskrevet permasanost
salt og friskkværnet peber
2 gulerødder, skrællede og skåret i lange stave
250 gram rødspættefilete
4 porer, rensede og skåret i skiver
250 gram lakse/ørredfilet
100 gram rejer
1 håndfuld dild, hakket
Sådan gør du.
- Kog fløde og Knorr Fond op i en lille gryde, og lad det simre i 10 minutter.
- Tilsæt parmesan og smag til med salt og peber.
- Fordel gulerodsstavene på rødstættefileterne og rul dem sammen.
- Læg poreskiverne i et smurt ovnfast fad, og læg laksestykker og rødspætteruller ovenpå.
- Hæld parmesansaucen over, og bag retten ved 225 grader i ca, 20 minutter.
- Top med dild og rejer, når retten er taget ud af ovnen.
Serveres evt. med ris og salat.
(Klik på billedet for at forstørre det. Tilbage klik på oversigt)