Afv. arrangementer 2018

Thorsmindevej efter pighvar 24. maj

Den Store strand med plads til alle.

6 mand, Holger, Philip, Henning, Sigfred, Erik, Arne og jeg, mødtes på Thorsmindevej for at forsøge at fange pighvar, vandet var noget grumset og vinden var nok også lidt rigelg, så sagt med det samme der blev ikke fanget nogen pighvar, Philip og jeg fangede hver en skrubbe, og det var det. Philips skrubbe var lidt egendommelig da begge sider var ens, skrubbe havde ingen underside.

Uffe kom senere ned til os, han var startet tidligere en os andre et par km. nordligere.

Ovenpå dagens strabadser

Sommerfrokost 17. maj 2018

Køkkenholdet mest set fra ryggen

40 mand var mødt i Vridsted til seniorklubbens sommerfrokost. De fik en dejlig eftermiddag, Køkkenholdet der bestod af Eigil Amlund, Martin og Hans Boel havde fremtryllet en frokost, der bestod af Fiskepate med rejer og purløgsdressing. Kødbuffet med kylling, ølmarineret nakkefilet, oksefilet og dertil salater og flutes. Til dessert var der chokoladekage med brombærsorbeth.

Per mark havde sørget for et par sange. Vi startede frokosten med at synge "Nu er dagen fuld af sang" og senere sang vi "Katinka, Katinka luk vinduet op".

Eigil Nedergaard stod for et amerikansk lotteri: Alle havde betalt en halvtredser og fik 5 lodder, det var fine præmier der blev fordelt (jeg fik ikke nogen, øv).

Det var dejligt vejr og som sædvanlig i seniorklubben havde vi nogle rigtig hyggelige timer. Mange tak til madholdet, Per mark og Eigil Nedergaard for drt arbejde de har lagt i dagen.

Jørn Hansen

 

Eigil deler gevinster ud
Der spises

Gudenåen 2. maj

Vi var 7 der mødtes ved 7-22 kiosken i Bjerringbro. Henning, Kaj Ove, Martin, Ole Rohde, Holger, Preben Skiffard og Jørn.

Vi fordelte os langs åen med troen på det store hug, for efter regnvejret dagen forinden var åen steget ca. en halv meter, perfekte forhold, fint vejr og tålelig grøde. Resultatet ved frokosten ingen fangst af os eller af nogen vi havde set. der var dog set laks.

Så det blev ved den friske luft og en dag sammen med gode kammerater.

Jeg fik desvørre ikke taget et billed.

Kysttur til Ertebølle 10. april

Vi var 6 der mødtes ved strandby kirke, Hans-Peter, Oluf, Holger, Philip, Jørn og turlederen Erik. Herfra gik turen til Ertebølle klint hvor vi fiske indtil frokost, bunden ved klinten mindede meget om forholdene ved Kaas, med masser af sten i alle størelser, men ikke nogen fisk.

Efter frokost kørte vi til Risgaard bredning, et anderledes terræn, meget lavvandet (tildels grundet østenvinden), men alligevel et spændende sted, men heller ikke her var der noget liv, så vi sluttede turen efter en times fiskeri.

Rundtur til fiskevandet 4. marts

Rundtur til fiskevandet 

13 mand mødtes til morgenkaffe i  Trevad, for at tage på rundtur til fiskevandet med Einer som guide, formålet med turen var blandt andet at prøve at få rede på ændringerne.

Vi startede opstrøms Hagebro og efter at have krydset Resen bro kørte vi nedstrøms Hagebro for at slutte ved Nørrekær ved 13. tiden. Her ventede Eigil med aspargessuppe med varm flute. Efter at have spist gik flere en tur opstøms broen mellem åen og moserne, (her så vi et par overflyvende traner).

Til sidst kørte vi til Trevad for at hente biler og slutte af med kaffe.

Det blev til en rigtig fin dag og hvor vi var begunstiget at noget fantastisk vejr. Tak til Einer og Eigil for guidning og mad.

 

Eigil øser aspargessuppe op, den var god
Hele selvskabet ved middag i det grønne ved Nørrekær

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.05 | 11:55

jeg kommer

...
03.05 | 19:00

jeg kommer til sommerfesten d. 18-5

...
19.04 | 08:00

Einer Olesen kommer
Til sommer frokost d.17/5.

...
13.04 | 10:04

07-22 Kiosken
Bamsebo Camping
Langå Camping
Grejbiksen / Thrige
Grejbiksen / Silkeborg
http://www.fiskekort.dk/
Dagkorte salg Gudenåen.

...
Du kan lide denne side