Afv. arrangem. 2021

Sommerfrokost den 26. juni kl. 13:00

Gustav byder velkommen

Sommerfrokost den 26. juni kl. 13:00

Efter alle disse corona begrænsninger blev der enighed om, at det gik an at afholde en sommerfrokost nu, hvor alle vore medlemmer formodentlig er vaccineret og smittetrykket lavt, ligesom alle længtes efter normale tilstande. 

Det var tørvejr, overskyet og ca. 17-18 grader, flagene var hejst ved klubhuset, og ca. 38 medlemmer ankom for at have en dejlig lørdag eftermiddag sammen med gode  venner.

Gusatv bød velkommen og han bad forsamlingen rejse sig og holde et minuts stilhed for at mindes og ære vor gode kammerat Tonny, der ikke er blandt os mere.

Sigfred sagde også et par ord for at mindes Tonny, og gjorde opmærksom på at det formentlig var Tonny og afdøde Gunnar Høst's  gode forhold til Margrethe Westrings der gjorde at LFSO i dag har disse fantastiske forhold her i Vridsted.

Gustav overrakte Storfangerdiplomet for 2020 til Ole Maach, for hans havørred på 90 cm og hele 9,6 kg fanget 30. juli  ved Nørrekær, Ole fik også en flaske snaps som han straks lod gå rundt, sammen med de 2 andre flasker han havde haft med.

Gustav bad Eigil fortælle forsamlingen om den meny der ventede os.

Hvide og røde sild med karrysalat

Røget havørred med røræg

Derefter ville der var der buffet.

Svinekam med chilikål

Indbagt oksefilet med salat

Frikadeller med kold kartoffelsalat

P.g.a. corona var det køkkenholdet der øste op på medlemmernes tallerkener.

Til dessert fik vi Monalisa is med petifours og kaffe.

 Og så gik i gang med silden 

Efter silden fortalte Ole Maach en spændende og medrivende historie om fangsten af storfangerfisken.

Snakken gik livligt og det blev en virkelig vellykket dag som det altid er når vi seniorklubbere er sammen, dejligt at coronabegrænsninger snart er fortid.

Der er især stor tak til køkkenholdet for den dejlige mad og de flot dækkede borde. 

 

Ole Maach med storfangerdiplom. Stort tillykke til Ole
Bord 3 inden vi begynder at spise, se borddækningen!
Bord 1
Bord 1 med køkkenholdet
Bord 2
Bord 3
Køkkenholdet. stor tak til det store arbejde de havde lagt i frokosten

Onsdags kaffe i klubhuset 2. juni

8 mand var mødt op i klubhuset til morgenkaffe den onsdag den 2. juni. Det var rart at se kammeraterne igen og der blev snakket igennem, og glæden ved at vi går mod mere normale tilstande, var ikk etil at fejl af.

Tur til Gudenåen 24. marts

Morgenkaffe ved Gudenåen 24. marts

6. mand var mødt. Martin, Henning, Kaj Ove, Sigfred, Einer og mig på parkeringspladsen ved Gullev bæk kl. 9:00 til en kop kaffe og et rundstykke. Finn stødte til os ved frokost, som vi holdt på Dannebrogspladsen ved Ulstrup. Her spiste Erik Søndergård fra BSF også sammen med os.

Vi havde spredt på forskellige pladser fisket efter forårslaksen hele formiddagen, og efter frokost fortsatte vi fiskeriet, aftalen var at var der nogen der fik fisk skulle de kontakte mig så fangsten kunne komme med i denne rapport, og da ingen har meldt noget regner jeg med at jeg er den eneste der fik fangst, jeg fangede lige efter frokost en Gedde på 80 cm i Zone 5.

Herligt at se kammeraterne igen.  

Frokost i Ulstrup
Gedde på 80 cm fanget i zone 5

Stevnstrup 18. Januar

Trods det at den officielle tur til Stevnstrup var aflyst, var der alligevel 3 medlemmer der mødtes til forsinket Gudenå premiere ved Stevnstrup ved Randers (her er der frit fiskeri), Einer Olesen, Flemming Petersen og Oluf Cramer. De fik fisket, drukket kaffe og spist frokost og  Flemming fangede en nedgangsørred på ca. 50 cm. Jeg selv var den 18. ude at fiske på Sjællands Odde, dog uden nogen kontakter.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.06 | 17:42
Tilmelding har modtaget 3
01.04 | 11:15
Kom. aktiviteter-Nyt har modtaget 16
22.12 | 15:47
Fiskene har modtaget 5
14.12 | 22:37
Gravad laks har modtaget 6
Du kan lide denne side