Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Dine oplevelser evt. et fotografi

Her kan du sende spændende nyt med evt. foto til dine fiskekammerater......desuden tilbyde dine fiskekammerater en fisketur med kort varsel.

Skrevet af Gustav Setnik, d. 05-05-2013

Hej alle
Vi havde en fin tur på Djursland torsdag den anden maj. Deltagerne var Erik Andersen, Kurt Juel, Jørn Kroer, Hans Jensen og Gustav Setnik. Vi mødtes ved is huset på Grenå havn, derfra kørte vi til Ålebugten for at fiske, der var mange af de undvegne regnbuer fra Grenå havn, tilsammen fangede vi 26 regnbuer og en havørred, Jørgen Hansen og søn kom op ad formiddagen og fiskede ca. et par timer med os de fangede også et par regnbuer plus en havørred. lødag den 4 maj så jeg den første hornfisk i år ved Kobberhage så er også kommet til tiden i år.
Hilsen fra
Gustav Setnik

E-mail:

@mail.dk

onkelgusse

Skrevet af Gustav Setnik, d. 29-04-2013

Formanden for Grenå sportsfiskerforening har regnet ud at der må være undsluppet ca 27000 regnbuer i Grenå havn, det er helt vildt folk står rundt i hele havnen og hiver den ene efter den anden op af havnebassinet.
De er også begyndt at sprede sig udenfor havnen og op i åen.

E-mail:

@mail.dk

onkelgusse

Skrevet af Jørn Kroer, d. 28-04-2013

Vil i fange regnbueørred i masse vis tage ind i Grenaa havn.De kan også fanges langs kysten.
Hilsen Jørn Kroer.

E-mail:

@hotmail.com

bildekroer

Skrevet af Jørn Kroer, d. 28-04-2013

Der bliver fanget sild i Virksund.

E-mail:

@hotmail.com

bildekroer

Skrevet af Jørn på vegne af Tonny, d. 01-04-2013

Oprydningsdag i moserne er ændret fra lørdag den 6 april til lørdag den 20 april på grund af frost i jorden.

Vi mødes i Trevad til morgenkaffe kl. 800 og vil gerne have tilmelding til arbejdsdagen. Arbejdet består især af klipning af grene og buske, fældning af lidt træer og regulering af vej og p-plads (maskiner er bestilt).

På gensyn, Tonny.

Skrevet af Gustav Setnik, d. 30-03-2013

Hej alle!
Jeg har lovet at arrangere en kysttur på Djursland her i marts. Der har været østlige vinde og stærk kulde hele marts måned, så det er umuligt at fiske grundet været, desuden har jeg set på vandtemperaturen den er ca. en til to grader inde under land, vi har stadig nattefrost hver nat, min erfaring er at vandtemperaturen inde under land helst skal være mellem 4 og 8 grader før der sker noget, desuden skal der også helst være vestenvind, Djursland fisker bedst med sydvest. At tage på kystfiskeri med nuværende vejrlig er spild af tid, det eneste vi får ud af det er at vi kommer til at fryse og får en lang køretur.
Mit bedste bud er at vi kan lave turen en gang i april når det er blevet lidt varmere.
Jeg mener at vi aftale en dato for Djursland på næste torsdagsmøde, da der arrangeret en tur til Gudenåen den 4 april .
Hilsen til alle
Gustav Setnik

E-mail:

@mail.dk

onkelgusse

Skrevet af Gustav Setnik, d. 18-02-2013

Hej alle
Teksten til billedet kom ikke med i sidste indlæg.
Det er en laks på 10 kg fanget i marts måned på Djurslands kyst for et par år siden.
Hilsen fra
Gustav Setnik

E-mail:

@mail.dk

onkelgusse

Skrevet af Gustav Setnik, d. 18-02-2013

Hej Alle
Jeg arrangerer en fisketur på Djursland torsdag den 21 marts.
Jeg har gjort mig nogle tanker om hvor vi skal fiske.
Jeg har tænkt på Rugaard strand eller Esby det er vinterpladser der ikke er så kendte.
Vælger vi Rugaard skal vi mødes i Tirstrup.
Vælger vi Esby mødes vi på Draget, det det smalleste sted på Helgenæs, der har vi den fordel, driller vinden kan vi fiske fra vestsiden af Helgenæs.
Vil i se lidt mere om fiskepladserne så gå ind på hjemmesiden www.brakvand.com.dk klik fiskepladser Djursland derefter Rugaard strand eller Esby, så kan i se fikepladserne.
Overvej at tage med på turen til Djursland, tilmelding til turen på næste torsdagsmøde den 14 marts.
MVH
Gustav Setnik

E-mail:

@mail.dk

onkelgusse

Skrevet af Hans Jensen Skive., d. 06-11-2012

Fantastisk afslutning på sæsonen.
De sidste to dage fangede jeg 4 fine havørreder i Karup Å. Tirsdag d. 30. fangede jeg først en på 80 cm og 5 kg. Derefter en på 60 cm og 2,4 kg.
Den 31. startede jeg med en på 60 cm og 2 kg, men senere kom den store på 89 cm og 8,2 kg. Alle fisk blev taget på vobler i nedre Karup Å.

E-mail:

@gmail.com

hanstjensen

Skrevet af Sigfred Madsen, d. 30-08-2012

Jeg tog sammen med min kone ud til vor hytte ved Dueholm søndag d. 27 aug. Om aftenen fiskede jeg med flue omk. Sommerhushøllet i forrygende blæst og oplevede intet. Mandag morgen tog jeg god tid til morgenkaffen og kom først ned til åen ved nitiden. Jeg valgte at forsøge med min lille meps, som ofte har slået til, når fluerne svigtede. Jeg startede med fiskeriet lidt nedstrøms Enghullet, og havde vel fisket ca 100 m., da der kom et voldsomt ryk i mepsen. Jeg var klar over, at det var en lidt større fisk, og fik den efter lidt plaskeri til at følge med et pænt stykke nedstrøms, men så vendte den og gik hurtigt opstrøms. Den tog vel omk. 30-40 m line, og jeg blev bange for, at den skulle få linen viklet ind i en masse grøde, så jeg gik hurtigt op mod den for at få noget af linen på hjulet igen. Det lykkedes og den vendte og gik nedstrøms igen. Jeg fandt et sted med oversvømmelse, og her lykkedes det at kane fisken ind. Min kone, som gik tur på Dueholmvej, havde set, hvad der foregik, og kom ned til åen og tog billeder af fisken. En næsten blank hanfisk, tyk og fed, 83,5 cm og 7,2 kg. Vejet på vægten ved klubhuset under overværelse af Tonny.

E-mail:

@madsen.mail.dk

sigfred

Skrevet af Jens Peder Madsen, d. 21-07-2012

Så lykkedes det endelig at få lidt fiskeslim på kniven, som vi fremstillede i vinters.
Efter knap 2 uger i Norge uden fisk, havde jeg ikke nået at få pakken mit fiskegrej ud, inden min søn, Jan, ringede for at sende mig ud af sengen kl. 4. Han var selv lige kommet hjem fra Italien, så nu havde vi begge behov for at komme til Karup Å for at fange fisk. Allerede efter anden kast var der en fisk ude efter min flue, uden at tage den. Efter yderlige ca. en halv time var der igen fisk, som tog fluen, men slap den igen efter ganske kort tid. Da jeg når frem til Oddersvinget er der endelig fast fisk. Jeg kan straks mærke, at det er en tung fisk, som bliver ved med at gå ved bunden. Da der ikke går andre fiskere derude og Jan går så langt opstrøms, at jeg ikke kan råbe ham, må jeg selv lande den. Det går også godt, og jeg kan måle den til 83 cm og veje den til 6,71 kg. Dette må indtil videre være det bedste bud på titlen som årets storfanger i seniorklubben.
Hermed også nogle billeder. De fleste billeder der er taget af medlemmer i seniorklubben, er hvor vi er igang med madpakken. Der er også her et billed med gang i madpakken, men til en afveksling er der også fisk på billedet.

Jens Peder

Skrevet af Jørn Hansen, d. 27-06-2012

Det er med sorg at jeg har erfaret at vort medlem
Helge Dahl Jensen er afgået ved døden.
Begravelsen finder sted fra Sortebrødre kirke, St. Sct. Mikkelsgade 12, Viborg den 3. juli kl. 14:00.
Vore tanker går til de efterladte.
Klubben sender en bårebuket.
p.b.v.
Jørn

E-mail:

@youmail.dk

jh.petuniavej

Skrevet af Martin Poulsen, d. 17-06-2012

hej Jørn
det virker
mvh
Martin

E-mail:

mcp

@webspeed.dk

Skrevet af Jørn Hansen, d. 11-05-2012

Endnu en blank havørred, en lille smule mindre end den forrige, men fanget på samme wobler og på samme strækning.
3,9 kg fordelt på 69 cm.

E-mail:

@youmail.dk

jh.petuniavej

Skrevet af Jørn Hansen, d. 22-04-2012

Jeg kan ikke slå Sigfred og Philip som storfangere, men jeg har gjort et forsøg.
Jeg trængte til en fisketur og inspireret af førnævnte herrer valgte jeg tage en tur til åen.
Jeg tog til Dueholm, gik op til enghøllet og fiskede nedover med diverse spinnere og blink. Ved jægerbroen skiftede jeg til en wobler og gik over på den anden side af åen. 50 meter nedstrøms broen fangede jeg en gedde ca. 50 cm lang den blev genudsat, 3 - 4 kast senere var der igen fast fisk, den tog nogle gevaldige lange udløb nedstrøms, jeg kunne godt se det var en ørred, men vandet var meget grumset så det tog en rum tid inden jeg kunne se at den var skinnende blank.
Jeg havde glemt fangstkrog og net hjemme, så bare ned på knæ og prøve at få den på land, det lykkedes da den frie trekrog satte sig fast i en finger, så var det bare at trække til og fisken fulgte med. 4,2 kg 70 cm dejlig start på sæsonen.

E-mail:

@youmail.dk

jh.peuniavej

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.