Fiskefad v/Knud Dalsgaard-Jensen. En af mine bedste opskrifter gør altid lykke og den er utrolig let at lave.
Fiskefad
4 personer
Det skal du bruge:
12 fiskefileter/søtungefileter/ørredfilete/ eller lign.
2½ dl. cremefraiche
2½ dl. piskefløde
250 g friske champignoner
150 g fine ærter
200 g rejer
1 lille dåse koncentreret tomatpure
lidt ceyennepebe
salt og peber
Desuden
dild
aspargeskartofler
Sådan gør du:
Fiskefileterne (eller anden fisk) rulles sammen og lægges i en smurt ildfast fad.
Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, ærter, puré, krydderierne og halvdelen af rejerne.
Hæld blandingen over fisken.
Drys resten af rejerne på nu (eller gem dem til pynt).
Bag i en forvarmet ovn på 225 grader i 25-30 minutter.
Pynt med klippet dild og servér med aspargeskartofler.
En kold Alsace-hvidvin er pragtfuld til.
Nyeste kommentarer
12.10 | 07:09
Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge
05.09 | 08:30
Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00
30.08 | 12:56
Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8
22.08 | 20:41
Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.