Seniorklub LFSO og Sdr. Resen

Afv. arrangem. 2021

Julefrokosten 2021

Gustav med seniorklubbens storfanger 2021 Philip Berthel

Med stor betænkelighed blev vi enige om at gennemfører seniorklubbens julefrokost, og 32 medlemmer mødte op til det, der blev en rigtig fin dag.

Jeg hentede maden i Søby-Højslev centret, og det blev ikke helt problemfrit da fiskefilleterne og fyldet til tarteletterne manglede, men det klarede Ole Maach ved at hente det vi manglede, stor tak til Ole. 

Også stor tak til martin, der havde sørget for brød og smør.

Menuen så således ud. Hvide sild med Karrysalat

Rødspættefileter med remoulade og citron

tarteletter

Flæskesteg, frikadeller brune og hvide kartofler, rødkål, sovs og chips.

Ris ala mande med kirsebærsovs.

Gustav startede med at overrække seniorklubbens storfanger diplom til Philip Berthel for en havørred på 80 cm og 6 kg. (se nærmere på storfangersiden), og derefter gik vi i gang med menuen.

Eigil afholdt lotteri under frokosten og havde nogle flotte præmier. ligesom han havde købt mandelgaver,

Under frokosten overragte Flemming som LFSO formand pokal og kurv til Kurt Juel, der er årets arbejdshold LFSO'er. Kurt havde ikke været til stede til LFSO' julefrokost.

Vi sluttede af med kaffe.

Køkkenholdet var ikke så organiseret som normalt, men Martin, Hans Boel, Jens Peder og Ole Maach lagde et stort arbejde i køkkenet. Tak til dem og alle de andre for at vi havde en fin dag, hvor vi passede på hinanden.   

En anden del af selskabet

Del af selskabet

Flemming overrækker pokal og kurv til Kurt Juel der er årets LFSO'er

Sdr. Resen 7.oktober

Morgenbordet (foto Per Brøndum)

28 mand var mødt til vor årlige tur til Sdr. Resen fiskevand, en tur der var begunstiget af noget fantastisk vejr. Vi startede med rundstykker og kaffe i pavillionen i Fårbæk, her aftalte vi at mødes igen kl. 12:30 for at spise frokost, og så skulle fangsterne beundres og præmieres, og så gik vi ud for at fiske.

En velsmagende frokost som Eigil havde lavet fik vi. Medens der ikke var nogen fangster at præmierer.

 Einer overrakte en ølgave til Eigil som tak for det store arbejde han har lagt i morgenmad og frokost, ligeledes skal der lyde en stor tak til Martin og George for deres indsats med at få det hele til af fungerer.

Det var et skønt vejr (foto Per Brøndum)

ved åen (foto Per Brøndum)

Der var næsten fuldt hus

Frokosten

Einer overrækker en ølgave til Eigil

Grillaften i moserne 16. september 2021

Der ventes på at grillen bliver klar

Vi havde heldigvis fået ændret dagen for vor åletur til moserne, da onsdag den 15. var utrolig våd, medens vejret torsdag den 16. var fint til turen.

Der blev fisket, fanget skaller, brasen, aborre og gedder, medens ålene glimrede med deres fravær, men skidt med det, alle havde en fin aften og da Poul Erik havde tændt grillen, fik alle også stillet sulten i deres medbragte pølser og brød.

Det er en tur der bør blive en tradition.

Det var Kurt der fangede dagens første og største fisk. Kurt kan bare det med gedder.

Philip kan også fange fisk, her er han med stor skalle.

Grillselskab i det grønne. Ååh, hvor det smager.

Her er der ingen stress.

Klubmesterskab 2. sep. 2021

Klubmester Erik med Vinderfisken

Ny rekord i Karup Å , eller hvad?

Af Finn Lajgaard

 Seniorklubben LFSO og SRLK afholdte den 2/9 fiskekonkurrence for medlemmerne.

Der var talrigt fremmøde og de morgenfriske havde planlagt fiskeriets begyndelse fra dagens tidligere timer. Enkelte personer måtte dog revurdere deres plan, da morgenvækningen blev overhørt.

Der blev serveret rundstykker i klubhuset kl. 8, som medførte kolonnekørsel mod klubhuset. Snakken gik lystig over kaffen med beretninger om rejste fisk og ikke mindst de mistede.

Der var således ikke landet fisk af de morgenfriske pensionister.

Efter kaffen forsatte konkurrence til kl. 14, hvor der var indvejning og præmieuddeling, Vejret var stadig overskyet, man da solen lidt over middag havde fået buget med skydækket gik turen for mange tilbage til klubhuset.

Her gik snakken meget på de manglende fangster og årsagen hertil, såsom de seneste dages varme vejr, den nordøstlige vindretning m.v., men der var ingen omtale af fiskernes evne eller mangel herpå for at overliste en af åens ørreder.

En fisker havde dog fået en anden ide efter en brag kamp med et brombærkrat, så når man ikke kunne byde ægtefællen på grillet ørred til aften, kunne fiskehatten anvendes til indsamling af friske brombær. Det blev forhåbentlig til en god brombærpie til aftens kaffe.

Men endelig som alle deltagerne havde ventet på, kom den første fisk til indvejning, og desværre den eneste. Erik Andersen havde fanget en havørred på 44 cm, og blev således vinder af seniorklubbens konkurrence.

Seniorklubbens arrangører af konkurrencen havde fået sponseret fine præmier, og da der kun blev uddelt en præmie, vil de overskydende sponsorater blive anvendt til seniorklubbens tur til SRLK den 7/10.

En stor tak til sponsorerne

Seatrout, Herning

Jagt og Fiskeri, Skive

PH Outdoor, Viborg

Ja-fi, Viborg

Go-Fishing

Kurt ved åen

Frokost er altid på programmet

Klubmesteren med præmien

Sommerfrokost den 26. juni kl. 13:00

Gustav byder velkommen

Sommerfrokost den 26. juni kl. 13:00

Efter alle disse corona begrænsninger blev der enighed om, at det gik an at afholde en sommerfrokost nu, hvor alle vore medlemmer formodentlig er vaccineret og smittetrykket lavt, ligesom alle længtes efter normale tilstande. 

Det var tørvejr, overskyet og ca. 17-18 grader, flagene var hejst ved klubhuset, og ca. 38 medlemmer ankom for at have en dejlig lørdag eftermiddag sammen med gode  venner.

Gusatv bød velkommen og han bad forsamlingen rejse sig og holde et minuts stilhed for at mindes og ære vor gode kammerat Tonny, der ikke er blandt os mere.

Sigfred sagde også et par ord for at mindes Tonny, og gjorde opmærksom på at det formentlig var Tonny og afdøde Gunnar Høst's  gode forhold til Margrethe Westrings der gjorde at LFSO i dag har disse fantastiske forhold her i Vridsted.

Gustav overrakte Storfangerdiplomet for 2020 til Ole Maach, for hans havørred på 90 cm og hele 9,6 kg fanget 30. juli  ved Nørrekær, Ole fik også en flaske snaps som han straks lod gå rundt, sammen med de 2 andre flasker han havde haft med.

Gustav bad Eigil fortælle forsamlingen om den meny der ventede os.

Hvide og røde sild med karrysalat

Røget havørred med røræg

Derefter ville der var der buffet.

Svinekam med chilikål

Indbagt oksefilet med salat

Frikadeller med kold kartoffelsalat

P.g.a. corona var det køkkenholdet der øste op på medlemmernes tallerkener.

Til dessert fik vi Monalisa is med petifours og kaffe.

 Og så gik i gang med silden 

Efter silden fortalte Ole Maach en spændende og medrivende historie om fangsten af storfangerfisken.

Snakken gik livligt og det blev en virkelig vellykket dag som det altid er når vi seniorklubbere er sammen, dejligt at coronabegrænsninger snart er fortid.

Der er især stor tak til køkkenholdet for den dejlige mad og de flot dækkede borde. 

Ole Maach med storfangerdiplom. Stort tillykke til Ole

Bord 3 inden vi begynder at spise, se borddækningen!

Bord 1

Bord 1 med køkkenholdet

Bord 2

Bord 3

Køkkenholdet. stor tak til det store arbejde de havde lagt i frokosten

Onsdags kaffe i klubhuset 2. juni

8 mand var mødt op i klubhuset til morgenkaffe den onsdag den 2. juni. Det var rart at se kammeraterne igen og der blev snakket igennem, og glæden ved at vi går mod mere normale tilstande, var ikk etil at fejl af.

Tur til Gudenåen 24. marts

Morgenkaffe ved Gudenåen 24. marts

6. mand var mødt. Martin, Henning, Kaj Ove, Sigfred, Einer og mig på parkeringspladsen ved Gullev bæk kl. 9:00 til en kop kaffe og et rundstykke. Finn stødte til os ved frokost, som vi holdt på Dannebrogspladsen ved Ulstrup. Her spiste Erik Søndergård fra BSF også sammen med os.

Vi havde spredt på forskellige pladser fisket efter forårslaksen hele formiddagen, og efter frokost fortsatte vi fiskeriet, aftalen var at var der nogen der fik fisk skulle de kontakte mig så fangsten kunne komme med i denne rapport, og da ingen har meldt noget regner jeg med at jeg er den eneste der fik fangst, jeg fangede lige efter frokost en Gedde på 80 cm i Zone 5.

Herligt at se kammeraterne igen.  

Frokost i Ulstrup

Gedde på 80 cm fanget i zone 5

Stevnstrup 18. Januar

Trods det at den officielle tur til Stevnstrup var aflyst, var der alligevel 3 medlemmer der mødtes til forsinket Gudenå premiere ved Stevnstrup ved Randers (her er der frit fiskeri), Einer Olesen, Flemming Petersen og Oluf Cramer. De fik fisket, drukket kaffe og spist frokost og  Flemming fangede en nedgangsørred på ca. 50 cm. Jeg selv var den 18. ude at fiske på Sjællands Odde, dog uden nogen kontakter.

Nyeste kommentarer

12.10 | 07:09

Kommer ikke til pakning af Cardinalen skal til læge

05.09 | 08:30

Jeg kommer til klubmesterskab kl. 08.00

30.08 | 12:56

Jeg kommer til klummesterskabet 8 September kl. 8

22.08 | 20:41

Frank U. Knop Struer har meldt sig ud.